woensdag 27 april 2011

Dieet killers

Tumblr_lj1t0y8scr1qa53bzo1_500_large

Feestdagen, verjaardagen en andere feesten zijn echt killers voor de lijn!
Zeker voor mij, want deze paar maanden heb ik 5 of 6 verjaardagen gehad, natuurlijk de paasdagen en wat andere feestjes.
Nu het weer warmer word en de zomer er echt aankomt, krijgt iedereen weer trek in ijsjes, maar ook omdat je veel zweet krijg je behoeft aan zout en verkeerd eten (in mijn geval).

Mijn tips tegen dieet killers:
- In raket en perenijsjes zitten de minste calorieën en in een waterijsje die je zelf maak zitten bijna helemaal geen calorieën!
- Drink veel water, dat zorgt ervoor dat je niet uitdroogt
- Als je veel verjaardagen of feesten hebt eet dan thuis vast wat (gezond) eten, zodat je minder lekkere trek hebt op een verjaardag en minder ongezond eet.
- In de zomer ben je actiever, dus ga lekker veel sporten, bijvoorbeeld zwemmen, wandelen, wii'en of andere leuke actieviteiten!
- In de zomer heb ik altijd erg zin in milkshakes, omdat het zo lekker koel is. Wat veel beter is dan een milkshake is een smoothie. Maak zelf of samen met vriendinnen een smoothie en drink die lekker op in het zonnnetje of neem de smoothies in een koelbox mee naar het strand!
- Als je zelf een feest geeft, maak dan gezond en lekker eten klaar, dan eet niet alleen jij gezond, maar de rest ook.
- En maak je niet al te druk, je kan heus wel een keer iets nemen wat niet bij je dieet hoort, als het maar niet te vaak gebeurt, want
waar te voor staat is nooit goed!
- Zelf popcorn maken, zonder zout of suiker. Het is iets minder lekkerder maar je hebt nog steeds het knapperige effect!

Hebben jullie nog leuke of handige tips tegen dieet killers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten