donderdag 21 april 2011

Killer legs, wie wilt ze niet?

Tumblr_ljgzsro3ok1qfu7wpo1_500_large
In de zomer draait het om zon, zee en strand en dat wil je er natuurlijk goed bij lopen.
In korte broekjes, rokjes, bikini's of badpakken, maar het beste daarbij staan mooie verzorgde benen.
Hou krijg je zulke killer legs?
Het draait allemaal om de goede verzorging van je benen en daarom zal stap voor stap uitleggen hoe je zulke mooie benen kan krijgen.


Stap 1:Zorg dat je benen glad zijn, dus goed je benen ontharen door ze te scheren, te waxen of op een andere manier ontharen.
Het bijhouden van je benen is het belangrijkste, zorg dat ze glad blijven!


Stap 2:
Na het douchen of in bad gaan je benen insmeren met body lotion of body butter.
Dit zorgt voor zachte, mooie benen en ze voelen daardoor ook minder ruw aan.


Zelf heb ik altijd last van witte benen in de zomer, meestal word ik niet zo snel bruin of ik verbrand heel erg. Wat bij mij ook vaak voorkomt is dat mijn gezicht, hals en armen als wat bruiner zijn, maar mijn benen totaal niet. Dan heb ik echt van die witte melk benen en dan voel ik me niet altijd op me gemak als ik in korte broekjes loop en daarom kom ik nu uit op stap 3.


Stap 3:Als jullie hetzelfde hebben als mij, dan kan je gewoon je benen insmeren met zelfbruinen. Dan zijn je benen weer in contrast met je gezicht, hals en armen. Dan vallen je benen juist op omdat ze mooi bruin zijn en niet omdat ze zo wit zijn.
LET OP: Smeer niet teveel, want je wilt niet dat je benen heel veel donkerder zijn dan de rest van je lichaam, want dat ziet er ook weer raar uit.
Als je geen last hebt van witte benen, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een body lotion met een kleine glitter erin, zodat je benen glimmen en stralen in het zonlicht.


Stap 4:
Veel vrouwen en meisjes zijn ontevreden met hun benen, ze vinden ze te dik, te klein, te lang of te dun.
Ik kan geen tips geven voor langere of kleinere benen, maar wel om dunnere benen te krijgen of om dikkere benen te krijgen.


Als je van je dikke benen af wilt moet je goed gaan letten op je voeding, maar dat is niet het belangrijkste. Bewegen heeft het meeste effect en zorgt voor mooie afgetrainde benen.
Je kan bijvoorbeeld gaan joggen, skeeleren, zwemmen of spinning doen.
Dit zorgt ervoor dat je afgetrainde mooie en slanke benen krijgt. Door meer aan sport te gaan doen groeien de spieren in je benen ook en kunnen ze weer iets dikker worden. Je kan beter wat dikkere maar afgetrainde benen hebben dan dikke benen die een flubberen.


Er zijn mensen die hele dunne benen van zichzelf hebben en die graag juist wat dikkere benen willen hebben. Voor hun geld hetzelfde, gewoon veel gaan sporten en spieren kweken.
Dit kan je doen door krachtrainingen voor je benen, spinning en dansen.


Stap 5:
Accepteer je benen. Wees blij met je benen en show ze ook! Of ze nou dik, dun, lang ,klein zijn of je nou O benen hebt, X benen of rare vlekken op je benen hebt, iedereen is wel eens ontevreden maar laat je daardoor niet uit het veld slaan.
Nu zijn je benen omgetovert tot echte killer legs!Als je helemaal voor het killer leg effect wilt gaan, dan zou je het af kunnen maken met high heels.
Hoge hakken laten je been mooier en slanker uitkomen, maar het is niet altijd praktisch.

3 opmerkingen: